Câștigători

NumePrenume
Tudosa Alina
Rebreanu Horatiu
Andrei Gheorghe-Romeo
Sinca Marinela
Iordan Luiza-Paraschiva
Stemate Cristiana-Elena
Spanache Andreea
Sofronie Eliza
Orasanu Marian
Paduraru Catalin-Ionel
Dobrin Antonia Maria
Popa Fanus
Alexandru Lucica
Strimb Julieta Doina
Spanache Vlad


Persil

Persil pudra

Soluția clasică pentru rufe de un alb strălucitor.
Persil 360° Complete Clean este tot ceea ce aveți nevoie pentru o spălare completă. Noua sa formulă conține o combinație unică de ingrediente active, ce vă oferă o soluție versatilă, perfectă pentru rufele dvs.

Deep Clean Technology

Relansarea gelului Deep Clean Technology, acum cu noul mix Advanced Enzyme™, pătrunde în profunzimea fibrelor pentru a îndepărta chiar și reziduurile care rămân prinse în interiorul țesăturii și care o deteriorează în timp.

Persil Duo-Caps

Datorită tehnologiei bicamerale unice, Persil Duo-Caps combină un agent activ de îndepărtare a celor mai rezistente pete cu formula Persil pentru strălucire. Aceste capsule oferă putere integrală de curățare și de îndepărtare a petelor de la doar 20º C. Este suficient să introduceți capsula în tamburul gol al mașinii de spălat și să adăugați hainele deasupra acesteia, apoi puteți începe spălarea!

Persil Premium

Persil revoluționează piața detergenților de spălat haine cu o nouă gamă premium de detergent lichid și de capsule pre-dozate. Formula Persil Premium înlătură cu succes cele mai dificile pete, oferind hainelor până la 4 săptămâni de prospețime.

Perwol

Perwoll este singurul detergent lichid de pe piață care oferă o îngrijire specială pentru haine, păstrând culorile şi forma acestora ca noi.
Formula Perwoll Renew Advanced Effect a fost special concepută pentru a avea grijă de haine și pentru a oferi efectul de reînnoire după câteva spălări. Este o formulă de îngrijire care nu doar curăță perfect, dar are grijă de culori și țesături.
Beneficii:
- Asigură efectul de reînnoire al intensității culorii
- Netezește chiar și fibrele aspre pentru o reflexie mai bună a luminii
- Ajută la întărirea fibrei pentru a-și menține forma.


Silan

Gama Classic a balsamului de rufe Silan oferă hainelor o prospețime intensă, un parfum fresh, de lungă durată. Microcapsulele parfumate eliberează un parfum proaspăt la fiecare atingere a hainelor tale oferind o prospețime intensă ce durează până la 100 zile*.

Formula balsamului Silan Aromatherapy, cu uleiuri esențiale, combină catifelarea incredibilă cu arome seducătoare și sporește efectul pozitiv al hainelor proaspăt spălate asupra corpului și sufletului. Hainele se bucură de un parfum intens, care durează până la 100 zile*.

Silan Sensitive oferă o formulă concepută special pentru pielea sensibila este adecvată atât pentru bebeluși, cât și pentru persoanele care suferă de alergii. Ingredientele active netezesc suprafața fibrelor textile și o fac mai catifelată, astfel încât nu apar iritații ale pielii. Nu conține coloranți sau conservanți.

Silan Supreme oferă o selecție preţioasă de parfumuri franțuzești pe care le găsesti în cele 4 variante de balsam: Romance, Glamour, Passion, Elegance.

*100 de zile de prospețime mai intensă pentru hainele tale depozitate în dulap datorită efectului capsulelor parfumate.

Pur

Pur 5

Pur 5: Mai bun ca niciodată datorită formulei unice, de 5 ori mai eficiente.
Pur 5 se concentrează asupra tuturor problemelor ce pot apărea în cazul spălării manuale a vaselor. Este puternic împotriva grăsimii dificile, îndepărtează crustele și elimină murdăria arsă. O cantitate mică de produs poate curăța un număr mare de vase și previne apariția mirosurilor neplăcute.

Pur Premium

Pur Duo Effect este de 2 ori mai puternic decât variantele normale, de detergent de vase, având un lichid de 2 ori mai concentrat și mai vâscos. Prin efectul de înmuiere asigură eliminarea petelor de grăsime și a crustelor în cel mai scurt timp și cu eforturi minime. Previne înfundarea chiuvetei.

Pur Balsam

Datorită combinației unice de ingrediente, produsele din gama Pur Balsam îndepărtează eficient grăsimea, dar în același timp protejează pielea, fiind recomandat pentru persoanele cu alergii sau cu pielea sensibilă. Recomandat de Centrul European pentru Cercetarea Alergiilor (ECARF). Este disponibil în 3 variante: Aloe Vera, Argan Oil și Hands & Nails cu Calciu.

Somat

Detergenții


Somat Classic
Tabletele îndepărtează chiar și cele mai dificile pete și cruste rezistente, pentru o curățare perfectă. Datorită agenților de curățare din Somat Classic, chiar și murdăria persistentă cum ar fi resturile de paste sau cartofi, este îndepărtată complet. Astfel, vasele sunt perfect curate și strălucitoare. 60 tablete
Somat All in One
Detergent tablete multifuncţionale pentru maşina de spălat vase. O tabletă conţine detergent, soluţie de clătire, sare dedurizantă precum şi alte funcţii pentru îmbunătăţirea procesului de spălare. Somat All in One asigură dizolvarea grăsimii şi îndepărtarea petelor dificile, lăsând vasele curate şi strălucitoare, fără depuneri de piatră.
Somat Gold
Somat Gold reprezintă standardul de aur pentru spălarea vaselor de la Somat. Noua formula îmbunătățită Somat Gold cu Microparticule de curățare oferă utilizatorilor experiența unor rezultate perfecte fără efort suplimentar. Pe lângă Sare și Soluție de clătire, Somat Gold conține multe alte funcții pentru creșterea performanței, precum curățarea petelor dificile de ceai.
Somat Gel
Este detergentul multifuncțional sub formă lichidă pentru mașina de spălat vase ce oferă performanță de top, lăsând vasele strălucitor de curate. Prin tehnologia specială bicamerală, Somat Gold Gel este un detergent lichid unic și cu o perfomanță foarte mare de curățare a vaselor: formula puternică de detergent curăță în profunzime murdăria dificilă în timp ce aditivii elimină chiar și grăsimea întărită.


Aditivi pentru îngrijire completă


Somat Sare Dedurizantă 1,5kg
Împiedică formarea depunerilor de piatră pe componentele mașinii de spălat vase și sporește eficiența procesului de spălare.
Somat Soluţie de Clătire 750ml
Creează un film protector pe suprafața vaselor, prevenind formarea petelor de apă pe vase și pahare și le oferă strălucire.
Somat Machine Care – soluţia pentru curăţarea şi întreţinerea maşinii de spălat vase
Îndepărtează grăsimea de pe componentele interioare ale mașinii, calcarul depus pe filtre, țevi și alte părți ale mașinii. Se recomandă folosirea o dată la 1-2 luni.
Somat Deo Perls – odorizant pentru maşina de spălat vase
Se agață în interiorul mașinii de spălat vase și se lasă înăuntru și în timpul ciclului de spălare. Odorizantul durează până la 60 de cicluri de spălare și oferă un parfum plăcut.

Bref

Bref Power Aktiv Classic

Curăţă toaleta cu fiecare acţionare a apei:

• Spumă activă
• Previne depunerile de piatră
• Igienizează
• Împrospătează


Bref Color Water Premium

Bref Color Water Premium oferă o curățare igienică a toaletei, previne depunerile de piatră și păstrează toaleta curată și împrospătată chiar și între jeturile de apă datorită proprietăților apei albastre. 50g/2x50g/3x50g

Bref Perfume Switch Premium

Bref Perfume Switch Premium: gama inovatoare de produse din categoria odorizantelor de toaletă. Datorită tehnologiei Aqua Active primul parfum este eliberat atunci când odorizantul de toaletă este uscat, în timp ce al doilea parfum se activează cu fiecare jet de apă. Bref Perfume Switch este disponibil în două variante (Water Lily – Floral Apple și Marine – Citrus) și două gramaje (50gr si 2x50gr)


Bref Duo-Aktiv Lichid

Primul odorizant de toaletă care foloseşte sistemul bicameral (inovaţie Henkel): două compartimente care permit combinarea cu maximum de eficienţă a parfumului cu ingredientele de curăţare, igienizare şi prevenirea depunerilor de piatră. 50ml/2x50ml


Bref WC Cleaner 700ml

Curățenie și prospețime într-un singur produs!
Beneficii:
• Parfum cu uleiuri esențiale
• Performanță împotriva depunerilor de calcar
• Design modern ce atrage atenția la raft

Clin

Flacon cu pulverizator

Noul Clin 2in1 are o putere superioară de protecție și strălucire, fără urme, prin formula inovatoare care formează un strat protector peste suprafețe. Astfel apa, praful și murdăria sunt respinse lăsând suprafețele curate, fără urme și strălucitoare pentru mai mult timp.

Foarte ușor de folosit, Clin oferă posibilitatea pulverizării cu spuma activă care aderă mai bine pe suprafețe și acționează eficient asupra petelor rezistente.K2r

Machine Cleaner

Colour Catcher permite spălarea hainelor de culori diferite și previne mixarea culorilor în timpul spălării, absorbînd excesul de culoare din apă.

Colour Catcher + Stain remover are rol 2 în 1: captator + îndepărtare pete. Acest produs previne mixarea culorilor în timpul spălării și permite spălarea hainelor de culori diferite, absorbînd excesul de culoare din apă.

Șervețelele Intensive White sunt speciale pentru rufele albe, prevenind efectul de înnegrire și apariția albului cenușiu prin neutralizarea murdăriei și calcarului în apă.

Intensive White + Stain remover are rol 2 în 1: alb strălucitor + îndepărtare pete. Special pentru rufele albe, previne apariția albului cenușiu și le face strălucitor de albe (agenți optici de înălbire) prin neutralizarea murdăriei și calcarului în apă.

Washing Machine Cleaner - Soluție de curățare și tratament pentru mașina de spălat rufe cu rol 3 în 1: curăță, decalcifică și împrospătează.Concursuri Anterioare

Promotia "Solutia Completa"
Castigatori
Regulament
Promotia "Mai Aproape de Natură" - Auchan
Castigatori
Regulament
Promotia "Persil Premium" - Auchan
Castigatori
Regulament
Promotia "Persil Premium" - Carrefour
Castigatori
Regulament
Promotia "Persil 360" - dm
Castigatori
Regulament
Promotia "Persil 360" - Carrefour
Castigatori
Regulament
Promotia "Cel mai lung Craciun" - Penny
Castigatori
Regulament